3S Crew/Masterclass er vokset til 3S Mini Education (3S ME).

Dette hold er en mini uddannelse som forbereder øvede dansere til en eventuel danseuddannelse eller professionel karriere.

Danserne skal igennem forskellige forløb som ikke kun styrker dem danseteknisk men som også giver dem en teoretisk ballast i forskellige stilarter samt træning i koreografi udvikling, undervisning, freestyle, shows, udvikling af koncept video m.m. Dette hold giver eleverne et grundigt indblik i hvordan man arbejder som danser og på en danseuddannelse og hvilke forcer man skal styrke udover sin performance.

Holdet er delt op i forskellige forløb styret af Sofie Eriksen som blandt andet har undervist på Hotsteppers 1 Year Dance Education i København og i øvrigt har over 15 års proffessionel danse og undervisningserfaring.

Den ugentlige faste undervisning styres af Laura Spanget som i samarbejde med Sofie vil tilrettelægge undervisningsforløbet. Holdet vil desuden bliver undervist at Sofie sporadisk i løbet af året.

ADGANGSKRAV

Alle kan tilmelde sig holdet. Vi kører en prøveperiode frem til efterårsferien hvorved de elever der ikke optages på holdet vil få refunderet det resterende beløb (beløbet fra endt prøveperiode og frem).

  1. Du skal kunne bruge en del tid på lektier og selvtræning, da eleverne vil få lektier for hver uge.
  2. Du skal have gode kropslige evner men du behøver ikke være på niveau III.
  3. Du skal være nem at arbejde sammen med og god til at samarbejde.

Er du interesseret skal du møde op til en prøvetime den 17 august 2017 eller kontakte info@streetstylestudio.dk

Se gamle 3S Crew koncept videoer her:

FORLØBETS HOVED EMNER

  • Danse Performance

  • Stilarts Teori

  • Koreografi udvikling

  • Freestyle træning

  • Undervisningsteori

  • Koncept Video