LEJE AF LOKALE

Vores 200 m2 lokale med spejle og musikanlæg kan lejes til dans, fest, kursus, foredrag eller lign. Til lokalet hører desuden toilet og omklædningsrum samt lounge område.

Kontakt Sofie på tlf: 22 97 77 22 eller Email: info@streetstylestudio.dk

BOOKING AF DANSESHOWS, MODESHOWS OG ANDRE KOREOGRAFISKE OPGAVER

Vi tilbyder danseshows som vil sætte gang i firmafesten, polterabenden, fødselsdagen, privatfesten eller lignede.

Vi har blandt andet booket jobs for Wafande, Basim, MGP 2014, DR2, VUC Fyn, Kulturkamp, HairContrast, TV3 m. fl. Vi er kendt for at sikre præstationer af højeste kvalitet.

Vi kan justere showets størrelse og længde efter din økonomi.

Du kan også booke vores dansere til modeshows. Vores dansere har været modeller/dansere for VERO MODA, Pieces, Mos Mosh, Bestseller m. fl.

Vores dansere har mange års erfaring med koreografiske opgaver ved mode- og danseshows og er i dansk topklasse, når det gælder danseshows og danseundervisning. Street Style Studios har oplevet en kæmpe fremgang i booking af danseshows og workshops fra kunder både i Odense, på hele Fyn samt i resten af landet. Vi er kendt for at sikre præstationer af højeste kvalitet og sætte gang i fester og andre arrangementer.

Kontakt Sofie på tlf: 22 97 77 22 eller Email: info@streetstylestudio.dk

BOOKING AF WORKSHOPS, POLTERABENS ELLER ANDET UNDERVISNING.

Vi har mange års erfaring i workshops til blandt andet polterabends eller firmaarrangementer.

Vi tilbyder workshops i alle vores dansegenre. Vi har efterhånden afholdt mange Twerk workshops til blandt andet polterabends og dette kan kraftigt anbefales. Man kan vælge snacks og alkohol inkluderet eller selv medbringe drikkevarer m.m.

Vores undervisere har mange års erfaring med opgaver som undervisning til firmafester, polterabens eller lign. Vi tilpasser altid timerne så niveauet passer til alle. Underviser vi til en polteraben tager vi specielt hensyn til den kommende brud. Vi sørge for at balancere i mellem nem og sjov koreografi hvor det ofte også bliver udfordrende og grænseoverskridende dog i trygge rammer og kun hvis vi fornemmer at forsamlingen er til det. Vi plejer at have en fest hvor alle også får brugt latter-musklerne og kinderne er ofte ømme af at smile og grine efterfølgende.

Kontakt Sofie på tlf: 22 97 77 22 eller Email: info@streetstylestudio.dk