Sibine er blandt de mest populære Dancehall Fusion dansere og undervisere i Danmark.

Hun har rejst til Jamaica hvor hun har trænet den traditionelle Dancehall genre og lært fra skaberne af Dancehall. Sibine har efterfølgende udviklet sin egen vestlige kommercielle stil inden for Dancehall Fusion, en stil de fleste danskere elsker hvilket blandt andet er med til at gøre Sibine så populær som underviser.

Dancehall Fusion tager udgangspunkt i traditionel Dancehall samt forskellige Afrikanske danse mens stilen blandes med Girly Styles og Hip Hop for at give det et mere vestligt udtryk. De fleste danskere er vilde med Dancehall Fusion da stilen appellere til den vestelige kultur og det vestelige bevægelsesmønster.

Sibine har danset for artister som L.O.C, Kato, Sys Bjerre, Bryan Rice m.fl. Herunder selveste Dronning Margrethe.

Hun har danset til Zulu Awards, Go´Morgen Danmark, The Voice 15´m. fl.
Sibine har undervist i mere end 9 år med en baggrund som kommerciel girly danser og hun er desuden uddannet fra Hotsteppers One Year Dance Education i 2014 samt JK Projekt 2015-2017.

Sibine bor og arbejder som danser i København hvor hun blandt andet underviser på Hotsteppers 1 Year Dance Education ligesom hun er en fast del af “The White Cats” FCK Cheerleading.

Sibine har danset i Los Angeles hvor hun har modtaget undervisning fra et utal af anerkendte dansere.

Som underviser er hun meget energisk og livlig. Hun lever for sin passion som både er dansen og dét at  undervise. I timerne lægger hun vægt på at få sine elever til at udvikle sig og se bedst mulig ud, samt at have en god danseoplevelse. Hendes elever skal føle at de lærer noget hver gang de går fra undervisningen, men allervigtigst er det at alle har det sjovt og der er plads til forskelligheder. Derudover lægger hendes timer vægt på at man støtter hinanden i undervisningen, ved blandt andet at hjælpe og hype hinanden. Sibine går meget op i hendes arbejde som underviser og derfor sørger hun for at hendes elever udvikler sig.

Sibine er kendt for at være en spasmager, en humørspreder, en pædagogisk underviser og en god formidler.