Hip Hop Basic er vores børnedans, som er baseret på lette og børnevenlige trin fra stilarterne New School, LA Style, Krump, Dancehall, Waacking, Electric Boogie, Locking, Hype m.m. Musikken, der undervises til, er børnevenligt Hip Hop, RnB og pop musik og undervisningen foregår på et højt pædagogisk niveau, hvor børnene har det sjovt og samtidig lærer motoriske færdigheder og musikforståelse.

Hver stilart bliver opdelt i forskellige koreografier således at børnene, fra de tidlige stadier, lærer at skille stilarterne fra hinanden samt lærer om historien bag hver enkelt stilart. Desuden vil de større børn blive undervist i tekniske termer samt freestyle og koreografering. Alt sammen går hånd i hånd med, at børnene skal have det sjovt både med dansen og med hinanden og de skal have brændt en masse krudt af.

Vores børne-undervisere er passionerede og dygtige dansere, der giver deres passion videre til børnene, som derved bliver motiveret og lærer om dét at arbejde sig frem imod noget, man brænder for. Trods undervisningens seriøsitet er der et stort frirum til at børnene kan udforske dansen. Vi lægger vægt på mindre hold, så der er plads til hvert enkelt barn og vi har desuden en stærk anti-mobbe politik, så underviserne sørger for at ingen føler sig uden for.
Børneholdene har deres egen juleafslutning den 17 december.