Koreografi af Julie Marie

Julie Marie er en af de mest populære dansere og undervisere i Danmark.

Julie Marie er en af de mest anerkendte kommercielle dansere i Danmark. Hun er populær både som scenedanser og underviser samt en succesfuld koreograf.

Hun er oprindeligt uddannet danser fra Hotsteppers 1 Year Dance Education samt Copenhagen Dance Education hvor hun også underviser i dag.

Hun er medlem af Kompang9 Dance Theater og koreograf for kompani StOR der blev finalist i TV2´s underholdsningsprogram Danmark har Talent. Derudover har hun danset for Infernal, Nabiha, Mø samt koreograferet og danset for Djämes Braun  og medvirket i musikvideo for Medina.  Julie Marie har desuden danset for brands som Clinique og på scener som Det kongelige Teater, Roskilde Festival og Nørrebro Teater. Hun har medvirket i shows som danser og koreograf for Copenhagen Coreographers Competition og så har hun danset og koreograferet for diverse forestillinger som Unpacked og Black Dogs Run at Night. Ydermere har hun danset til Voice `16 for blandt andet Jimilian samt X-Factors Finaleshow i 2014.

Julie Marie har danset i London er Los Angeles hvor hun har dygtiggjort sig hos de nogle af de største dansere i verden.

Som underviser lægger hun meget vægt på at eleverne, via hendes undervisning, skal udvikler sig samtidig med at det skal være sjovt at danse. Hun lægger desuden vægt på individualitet og går op i at hendes koreografier kan bæres af forskellige kroppe og dansere. Hun elsker derved at eleverne tager den til sig og fortolker den på deres egen måde og tilføjer deres stil og flavor til hendes trin. I hendes timer skal der være plads til at lege med forskellige måder at danse og forskellige måder at koreografere.

Julie Marie ønsker derved at eleverne får bygget en selvstændighed op som danser hvorpå de opnår at finde sig selv som kreativt individ fremfor at passe ind i en gruppe.