Koreografi af Laura

Laura er uddannet fra Hotstepper 1 Year Dance Education i København, men bor til dagligt i Odense, hvor hun arbejder som danser. Hun er gammel elev og underviser på Street Style Studio og har været med fra studiets start i 2011.

Laura er en exceptionel god koreograf, som laver flotte og originale koreografier samtidig med, at hun er super dygtig til at have overblik som underviser.

Laura har været koreograf og danser i musikvideoer for Ave, Bryan Rice ”Beat Of My Own Drum” samt The Blue Van ”Lonely For Your Love”. Derudover har Laura danset for Wafande og Kaka til TV3´s brystgalla 2012, lavet shows med sin egen dansegruppe OPTAKT for Faaborg-Midtfyn kommune og Den Kulturelle Rygsæk, samt show for TV2 2017.

Laura har udviklet en særlig passion for at undervise. I sine timer er hun seriøs omkring det enkelte mål, og elsker at se sine elever vokse. Hun tager hånd om sine elever, og yder sin største indsats for at udvikle deres potentiale og hun lægger sin lid til at få det bedste frem i hver enkelt elev. Undervisningen skal ifølge Laura differentieres, så eleven får mest muligt ud af at tage hendes timer. Som erfaren underviser for børn og voksne i alle aldre, kender Laura alt til at imødekomme eleverne ud fra niveau og behov.

Det seneste år, har Laura hovedsageligt undervist unge dansere, som er stillet op i konkurrencer. Blandt andet holdene Another Level (Junior 12-17 år) og Ghetto Angels (Cadet 10-13 år). Her har Laura været inspirationen og motivationen for eleverne, og har været enormt passioneret omkring deres udvikling og præstation.

Laura har blandt andet opnået følgende resultater fra konkurrencer i 2017

Hip Hop Unite Denmark

  • Another Level: 1. plads
  • Ghetto Angels: 1. plads

Hip Hop International Denmark

  • Another Level 2. plads
  • Ghetto Angels 2. plads

UDO Streetdance Europe

  • Another Level: 6. plads
  • Ghetto Angels: 5. plads

Som alsidig danser lægger Laura stor vægt på at gøre koreografier forskellig fra hinanden. For hende er det vigtigt at udfordre sig selv hver gang, for at opnå størst resultat. Med denne indstilling vil Laura skabe den bedst mulige atmosfære, så indlæringen bliver både sjovt og svedig. Laura er inspireret af flere forskellige urbane stilarter, hvilket gør hendes personlige stil unik og nuanceret.