Koreografi af Michella

Michella har gået på Vejstrup Efterskoles og Bernstorffminde efterskoles danselinje.  I år blev hun optaget på Danse Grund Uddannelsen (DGU) på Odense Balletskole. Her blev jeg undervist i moderne dans og klassisk ballet. Derudover modtog hun undervisning fra Ana Sendas, Kristian Thirsgaard og Hilary Briggs samt Fatima Cerqueira, Mette Helene Rasmussen og Muca Liz (Marylise Tanvet) Michella har desuden danset i London hvor hun blev undervist på den engelske danseskole Millinium Performing Arts i stilarterne repertoire, musical dans og ballet. Derudover har hun danset og undervist i Tanzania og Zanzibar.

Michella har blandt andet optrådt til H.C. Andersen Festivalen samt i forbindelse med De Kulturelle Rygsæk i Faaborg og Havnekulturfestivalen i Odense.

Ved siden af dansen har jeg dyrket gymnastik i mange år på både Fyens Rephold og Bernsholdet. Her har jeg turneret rundt i Danmark, med vores opvisninger.

I Michellas undervisning kan du forvente at rummet fyldes med positiv energi. Hun vil lægge vægt på en tryg atmosfære med “Happy Vibes” hvor der er plads til at lære af hinanden, komme ud af sin komfort zone og bryde sine grænser. Derudover vil Michella lægge vægt på at dygtiggøre sine elever teknisk og scenerisk så de kan videreformidle koreografien og det samlede udtryk. Dette vil hun blandt andet gøre ved at arbejde med forskellige emner som udtryk, floorwork, udforske rummet, musikforståelse m.m. alt sammen med øje for at alle hendes elever skal ses og høres som de individer de er hver i sær.

Michella er smilende og imødekommende hun er en humørbombe, der godt kan lide at sprede glæde i lokalet  samtidig med at hun er målrettet på at udvikle hendes elever hvilket blandt andet sker ved konstruktiv feedback på en tryg måde så eleverne kan hjælpes bedst muligt frem imod deres selvudvikling.