Koreografi af Mie

Mie har danset i New York hvor hun er der blevet undervist på Broadway Dance Center, Alvin Aily, Gibney Dance School og Steps On Broadway. Derudover har Mie en DGI Ungleder uddannelse.

Mie har danset i 7 år og har gået på SINE Sportsefterskole 14/15 på danselinjen. I de 7 år er Mie blevet trænet af blandt andet Superdave, SPEX, Benny Simon, Niklas Milling, Michel Patric Sain og mange flere.

Mie har desuden danset i New York og er der blevet undervist på Broadway Dance Center, Alvin Aily, Gibney Dance School og Steps On Broadway.

Mie har også en DGI Ungleder uddannelse, som har givet hende erfaring i at undervise alle aldre og en masse midler til hvordan man underviser. Hun har undervist på Nyborg gymnasie samt SINE sportsefterskole.

Derudover har Mie danset for Basim både til MGP og i en Eurovision reklame. Mie danset for tøjfirmaet Pieces samt Olympia Fight Night og så har hun medvirket i 2 musikvideoer.

I Mies timer vil der blive arbejdet med koreografier der for det meste bevæge sig under Hip Hop genrene da Mies stil oftest er i den neutrale bane mellem kønnene.

Som underviser er Mie en smilende og udadvendt underviser som ligger meget vægt på at alle er trykke og at de har det godt når de tager hendes timer. Hun fokusere meget på at der er plads til alle og derfor arbejder Mie frem mod at rumme mange niveauer samt personligheder i hendes timer. På den måde vil der være en dyb interesse i at få samtlige elever til at følge med i koreografierne.

Derudover har Mie fokus på at holde børnenes koncentration og få brændt noget krudt af.