Teknik timer i dans er ligeså vigtige som grammatiktimer i sprog.

Denne time er beregnet til street dansere, gymnaster eller andre, som har brug for at træne den klassiske teknik for på den måde at styrke sine forcer indenfor bevægelse. Det er i disse timer man udvikler kropsforståelsen helt ind til knoglerne for på den måde at kunne mestre sin dans endnu bedre. Samtidig styrkes kroppen exceptionelt godt, hvilket hjælper til en bedre holdning og en sundere og stærkere krop.

Michellas timer er beregnet til alle, som vil træne klassisk danse teknikker for at styrke sine forcer indenfor kropsudtryk såsom dans, performance og gymnastik. I disse timer fordyber vi os i kroppen helt ind til knoglerne for på den måde at kunne mestre sit udtryk endnu bedre. Samtidig styrkes hele kroppen, dette giver bedre holdning og en sundere og stærkere krop.

Michellas undervisning inddrager inspiration fra en bred vifte af moderne koreografer og performere og lægger vægt på at lade kroppen ”tale” via dansen, som ikke nødvendigvis skal være pæn eller yndefuld – målet er i højere grad at komme i forbindelse med forskellige menneskelige tilstande og lære at formidle dem videre til andre fx. et publikum. For at kunne gøre dette må man have både kropsbevidsthed og kontrol, hvorfor der lægges vægt på både tekniktræning og oplevelser af energi, flow og styrke.