Koreografi af Rosa

Rosa har trods sin unge alder danset i 15 år. Hun har været en dedikeret elev som de seneste år er blevet trænet op til at undervise og koreografere. Udover at være trænet af de største dansere i Danmark er hun trænet hos Matt Steffanina og Dana Alexa.
Hun har danset for brands som NAME IT, TV2, Walker m.m. Derudover har hun danset for Faaborg Midtfyn kommune hvor hun har danset i shows for børn og unge blandt andet i Ringe.

På Rosas børnehold vil hun først og fremmest tænde børnenes lyst til at komme hver gang og glæde sig til at skulle danse og have det sjovt. Hun vil skabe en god og tryg stemning i dansetimerne som leder op til grin og plads til at fejle sideløbende med masser af målrettet dansemæssig og personlig udvikling hvor eleverne blandt andet skal stifte bekendskab med bestemte kommercielle stilarter og bevægelser.

På Rosas Ladies Class vil der blive lagt vægt på passioneret træning blandet med plads til at fejle. Eleverne skal udvikle sig teknisk samt individuelt og Rosa vil ligge vægt på optimering fremfor fejlretning i hendes feedback. Rosa er som underviser åben og imødekommende for på den måde at skabe tryghed hos eleverne som bidrager til den gode stemning i hendes timer.