Koreografi af Sofie

Sofie er stifter og ejer af Street Style Studio og underviser sporadisk på Combination Class ligesom hun vil forme og planlægge 3S mini education i samarbejde med Laura.

Sofie er en af de mest anerkendte dansere og undervisere på Fyn. Hun er meget alsidig og har med sin store passion for dansen og mange års erfaring i undervisning et ry for at gøre sine elever meget dygtige på kort tid.

Sofie har medvirket i adskillige musikvideoer og tv-shows som TV3´s Bryst Galla med Wafande “Gi´mig et smil”, TV2 All Stars, KNA Connected “Lad det stege nu”, TV3’s Robinsons finale show og the Voice koncert 2010. Hun har medvirket i Tivolis forestilling “Colombines Karneval” med robotdrengene og har desuden danset for Miss Mukupa, Sys Bjerre, Leonora og Dj Aligator. Sofie var MGP´s dansecoach til MGP workshops 2012 i Odense ligesom hun stod for at skaffe dansere til MGP Børnemelodigrandprix 2014 og til Basims perfomance. Sofie var desuden dansecoach til KulturCamp 2014.
Hun har koreograferet for DGI´s verdenshold 2013 samt for Fyns Rep. hold samme år og har stiftet Dusty Divaz og senere 3S Crew, som konstant har danseshow rundt om på Fyn og i resten af Danmark.

Sofie har danset i Los Angeles, London, Paris, Amsterdam mm. Hun har danset for anerkendte koreografer som Toniah, Jesper Kryger og Steen Koerner og modtaget undervisning fra nogle af de største dansere i udlandet, såsom Kim Taylor, Kumari, Andye J, Tony Tzar, Rob Rich m. fl. Hun har gået på Oure Idrætsefterskoles danselinje, er uddannet fra Stepz Danseuddannelse og Flow Dance Academy. Sofie underviser på Hotsteppers danseuddannelse i København, hvor hun er med til at uddanne nogle af Danmarks nye dansetalenter.
Hun underviser desuden på Det Danske Musical Academi, Oure Sport og Performance, BeatJump i Holte samt på Nørre Åby efterskoles danselinje.

I danseundervisningen lægger Sofie primært vægt på koreografi. Hun gør meget ud af at fortælle om den tekniske udførelse af bevægelsen. Sofie er en energisk danselærer, der giver sig 100 procent til hver enkelt time. Hun prioriterer at presse eleverne dog ved også at møde eleverne, dér hvor de er, så de på den måde udvikler sig bedst muligt dansemæssigt og mentalt. Det er vigtigt for Sofie at tænde den passion hun selv har for dansen i hendes elever og hun forventer at alle møder op med åbent sind og klar til at give sig 100 procent til hver time. Sofie lægger desuden vægt på konstant at udvikle sig som danser og have fingeren på pulsen for at kunne give den mest fyldestgørende og progressive undervisning.