Her på Streetstyle.dk har vi opfanget en stor tendens i at have tøj med print og mønstre. Vi ser det på overdele og bukser samt accessories i større og større omfang. En måde du kan opnå et stilistisk og markant look er ved at kombinere forskellige stilarter, farvekombinationer og designs. Kombiner mønstre, for at få et råt og moderne look er ved at inkorporere terner i dit look. Det bliver især til efteråret og vinteren at vi ser miks af farver og print på kryds og tværs overalt i modebranchen. Har du f.eks. ikke lagt mærke til at tasker i slangeskind, ternede jakker og blomstrede hårelastikker er kommet tilbage?

Terner og mønstre

Terner og mønstre er en af de trends, som jeg er helt vild med. OS her hos Streetstylestudio.dk ser en stigende tendens i at have ternede blazere eller bukser på. Terner og mønstre anvendes i mange forskellige facetter på gaden. Det ser super cool ud, når man kombinerer en ternet blazer med en ensfarvet sort jumpsuit. Jeg er personligt til en mere casual stil og går meget i oversized skovmandsskjorter. Det er et super chill sommerlook. Jeg bruger det meget om vinteren, hvor jeg kombinerer min ternede skjorte med et par sneakers og et par ripped jeans. Hos Streetstylestudio.dk er vi specielt glade for at kombinere ternede overdele med et par cykelbukser. Det er en tilbagevendende tendens fra 90’erne, som er ved at komme tilbage. Kombiner noget feminint med dine sporty cykelshorts og få et chikt og festligt udtryk.

Dyreprint

En anden tendens, som vi har spottet er dyreprint på alt lige fra kjoler til tasker og sko. Mange får måske dårlige flashbacks til tacky leopard bluser, der sad lidt for stramt og var meget vulgære og sensuelle, men det er ikke tilfældet i dette års mode. Mange i modebranchen har i sommerkollektionen 2019 print på T-shirts, kjoler, tasker og sko fra dyr, som leoparden, slangen, tigeren og mange andre. Dyreprint er med til at skabe et blikfang og får dig til at fremstå mere rå. Vil du gerne have et råt look, som skiller sig ud fra andre, kan du finde en kasket i slangeprint. Jeg plejer ofte at glatte mit hår og sætte håret op i en stram hestehale, som jeg tager ud igennem hullet i min kasket med slangeprint.  Det giver på én og samme tid et feminint, men råt udtryk. Du kan underspille dyreprintet, ved at have det på som accessories eller ved at kombinere det med noget, som har en dæmpende effekt. Jeg anvender ofte en demin jakke udover en top af slangeprint. 

Blomsterprint

Print med blomster er meget in i sommersæsonen. Jeg har spottet mange blomstrede kjoler i pangfarver. De er for sig selv meget flotte, men kan hurtigt blive liiiiidt for ”Lille pige” agtige. MEN kombinerer du den blomstrede kjoler med en pangfarvet oversized blazer, kan du fjerne det nuttede og gøre dit look mere markant og autoritært. Denne stil med en oversized blazer med skulderpuder er som cykelshorts også vendt tilbage i modeverden. Oversized jakker er med til at understøtte en casual og mere maskulin attitude. Du kan også tilføre blomstermotiver i en mindre version, som eksempelvis en stor fluffy hårelastik. Det skaber et casual og sprælsk udtryk til en stilet og ensfarvet kjole. Vi ser også mange, som kombinere blomstermotiver i samme nuancer. Har du eksempelvis en blå denimjakke på udover en blomstret top, kan du sagtens have en blomstret hårelastik på i samme farver.