Få streetstyle med skind

En af de modetrends, som har præget modebranchen i mange år læderlooket. Det var meget fremme i 70’erne sammen med svedbånd og kort strithår, men præger nu moden igen. Her hos Streetstyle har vi bemærket 3 tidløse tendenser, som du aldrig går galt i byen med:

  • Ankelstøvler i skind
  • Bikerjakke i ruskind
  • Bukser i læder

Ankelstøvler i skind 

Ankelstøvler er en rigtig lækker overgangsstøvle. Du kan bruge den uanset om du er en mand eller en dame og passer til næsten alt slags tøj uanset, hvilken tøjstil du har. Ankelstøvler kan du finde i mange forskellige stilarter herunder i ruskind, læder og almindeligt skind. Du vil derfor have en rig mulighed for at kunne sammensætte dine ankelstøvler med resten af din garderobe. Det er en casual sko, som du kan dresse op og ned alt afhængigt af, hvilken streetstyle du vil køre. 

Bikerjakken i ruskind

En af vores favoritter er bikerjakken! Den går bare aldrig af mode. Vi har set mange på gaden i København, som har en oversize bikerjakke, der giver et flot maskulint udtryk også til kvinder. Søger du et mere råt feminint udtryk, kan du vælge en bikerjakke, der er kortere og sidder mere til. En bikerjakke er en tidløsjakke, som du kan bruge til alle årstider. Mange bruger den om vinteren med en striktrøje indenunder, hvor andre bruger udover en kjole på de køligere sommernætter. Vi har også set kvinder køre gadestilen med en crop top indenunder deres biker jakke til et par ripped jeans. Det er en rå stil, som kan blødes op med nogle fletninger eller et par sneakers. 

Leggins i læderlook

Hos Streetstyle er vi vilde med de klassiske læder bukser uden lommer. De er super flotte og kan let sammensættes med et par sneakers for at gøre dem mere afslappet i looket. Du kan også bruge dem til fester med et par høje plateau pumps til. Vi har spottet mange med denne type bukser om vinteren og efteråret, som har været forret for at holde på varmen. Om sommeren er det derimod lækkert med den tyndere udgave — Leggins. Du kan få leggins i mange varianter, men dem der ligner læderbukser er meget lækre at have på og kan også bruges indenunder en kjole eller en lang tunika. Læderbukserne skaber med det samme et rocklignende look, som er svært at efterligne med almindelige sorte denimbukser. Du vil derfor hurtigt kunne skabe din egen streetstyle med kun én type buks.  Kør den gerne helt ud i et Grease-lignende look med en stram bodystocking og en læderjakke til. 

Pas godt på dine læderleggings

Har du fundet frem til de leggins du gerne vil have, så skal du passe rigtig godt på dem, så de kan holde til mere end én sæson. Dine læderbukser eller leggins vil ikke gå af mode, hvis du køber et par i neutrale farver, som beige, sort, grå eller hvid. Skind leggins skal helst ikke vaskes af for mange omgange, da det ødelægger materialet. Du kan pleje dem med læderfedt, hvis du syntes de ser lidt brugte ud. Så bliver skinnet blødt og mørt igen.