Hvad forbinder du med et rigtigt mandelook? Kvalitetsbevidst og finnish ud til fingerspidserne, uanset hvilke stil du har, er noget som vi på Strretstylestudo synes er elementært.

Forskellige mennesker har har forksellige opfattelser af, hvad der lige netop er en beklædningsgenstand, som de forbinder til manden. Nogen mener sko, andre et ur og nogen vil måske tænke på en lækker skovmandsskjorte

Her hos Streetstylestudio har vi brainstormet lidt over emnet og samlet tre items, som kan guide dig gennem nogle key items, som kan føre dig sikkert gennem stilguidens ABC.

Skjorten 

Vi kommer nok ikke udenom skjorten. Det er et key item i mandens garderobe og en beklædningsgenstand, som manden for alvor kan skifte ud alt efter årstid, farvehumær, mønstertendenser eller anledning. Listen er lang over mandeskjortens muligheder. I anledning af efteråret, går vi dybden med skovmandsskjorten.

Når vi går ind i den køligere sæson og særligt her i efteråret, hvor farverne skifter, er det et must at skaffe sig en ternet skjorte. Især skovmandsskjorten er en sikker vinder. Den er klassisk og går aldrig af mode. Du kan vælge mellem store tern, små tern, vilde farvekombinationer eller mere dæmpede.

Du bestemmer sådan set selv, hvor vovet du vil give dig i kast med, men er du en stilbevidst og kvalitetsbevidst mand, så gå efter en skjorte fra outdoor- eller jagtbutikkerne. De er førende inden for kvalitetsskjorter med det helt rigtige tern.

Sko

Ligesom skjorten, som er et vigtigt element i mandens sortiment, så er skoene unægteligt også. Har du en lækker skjorte på, men slidte sko, ja så kan hele outfittet falde til jorden. Så sørg for at have gode sko, som er kvalitetssikrede. De holder bare længere.

Og sørg for at alliere dig med en god skomager. Selv de bedste lædersko, trænger til en kærlig og professionel hånd. Nye såler og en pudsning, kan give dine sko nyt liv. En mand, som har styr på sit outfit, har også styr på velplejede sko. 

Uret

Om du er til store ure med mange detaljer eller mere simple ure med et clean design, så er der ikke noget bedre, end et mandehåndled med et ur, som virkelig bare passer til manden der bærer det.

Ure er som smykket til manden og selvom man måske har en nogle billigere ure, som man kan skifte imellem, så er det godt givet ud, at have et ur, som emmer af kvalitet og stil. Et go to item, som du ved, at når du har netop dette ur på, så er der ikke nogen tvivl om din selvsikkerhed. 

Gå på opdagelse blandt de forskellige mærker og find et ur, som passer til din stil, personlighed og ikke mindst dit håndleds bredde. Snak evt. med en urhandler og få lidt guidance, så du finder et ur der passer netop dig.

Vi håber at du med vores liste – som selvfølgelig altid kan uddybes – har fået smag for at gå på opdagelse i mandens stilgarderobe og måske udvikle din helt egen.