Det nyeste inden for streetstyle er Karmamia, hvor du får en kombination af minimalisme og mellemøstligt tøjstil. Det skaber et anderledes streetstyle look, at mange er vant til. Det fungerer virkelig godt, fordi det viser, at du har taget globaliseringen til dig, og har taget et stykke af Mellemøsten med hjem til Danmark.

Du kan altid finde et stort udvalg ved at shop Karmamia online her .

Mellemøsten er blevet in

Mellemøsten har altid været kendt for at have sin helt egen stil. Det er klart, at globalisering har også påvirket Mellemøsten, så når du er i Cairo, føles det ikke længere, som om at du er landet på en anden planet. De har cool kaffebutikker og masser af fed stil.

Det samme ser du, når du flyver til Israel eller Dubai. Men de har formået at beholde deres helt egen stil, hvor du får en kombination af det bedste for to verdener.

Det er det, som det også er lykkedes for Karmamia at skabe. Her kan du få flotte smarte kjoler, som kombinerer det bedste fra Mellemøsten og fra Skandinavisk minimalisme. Det har skabt noget rigtig flot tøj, som du kan have på både i byen, til festen og når du hænger ud med vennerne på den lokale café.

Streetstyle på en ny måde

Det er altid fedt at se, når nogen tænker streetstyle på en helt ny måde. For tøjet fra Karmamia passer helt perfekt ind i streetstyle universet. Du kan både have det på alene, eller du kan kombinere det med andet tøj.

Det er netop denne fleksibilitet, som er så kendt inden for streetstyle. Begrebet er i dag så bredt, da det hurtigt bliver alt, som ser fedt og cool ud. Vi kan helt klart anbefale dig at holde øje med Karmamia. De laver alt fra kjoler til smykker.