Hos Streetstylestudio er vi vilde med personligt interiør, der har en sjæl. Derfor vil vi hjælpe dig med at få trenden indført i dit hjem med en række gode tips og råd.

Indret efter din personlighed

Mange går efter de mere sikre, stilfulde indretningsvalg i lyse farver, når det kommer til boligindretning. Men hvordan bryder du stilen, og gør den mere personlig? Det kan være en hel kunstart at indrette sig personligt.

Disse ting går ofte galt:

  • Glemmer at integrere omgivelserne i indretningen
  • Udnytter ikke boligens arkitektur
  • Møbler fra boligmagasiner
  • Alle vægge skal være hvide

Integrer dine omgivelser i indretningen af din bolig

Det er flot, når man integrerer sine omgivelser i sit hjem. Bor du et bemærkelsesværdigt sted, såsom ud til en strand eller ude i et industriområde? Integrer udtrykket fra dine omgivelser, for at skabe et unikt udtryk. Bor du ned til kysten, kan du pynte dit hjem med sand og muslinger i dine vaser som pynt. Bor du i et industrielt område kan du integrere det industrielle med elementer i metal, læder eller patineret møbler. Du kan skabe et rustikt look, ved at banke pudsen af din væg og frigøre murstenene, bruge københavner lamper til spisebordet eller måske købe en gammel telefonboks som dekoration. Bor du i et bindingsværk hus, så fremhæv dine store bjælker, for at giv et mere markant udtryk.

Møbler med historie og patina

Har du svært ved at skabe personlighed i dit hjem? Indret dit hjem med ”Second Hand” møbler og møbler fremstillet af genbrugstræ. Dine møbler giver dit hjem en sjæl, hvis de har en historie bag sig. Det kan være møblerne er mange år gamle og har aftegn efter at være brug eller at det har en fed historie med sig. Det kan eksempelvis være et gammelt kabeltromlebord, der har været brug i byggebranchen. Det kan også være et vitrineskab fra 1900-tallet, som har en fed historie med sig. Du ved at dine møbler har en sjæl, når man kan se de har været brugt. Det giver mere kant til dit hjem end møbler købt hos et kædefirma.

Skab atmosfære med den rette vægmaling

Det er altid vigtigt at få indrettet sit hjem med en sammenhængende rød tråd. Det kan du gøre ved at skabe den samme atmosfære i alle rum. En af måderne du kan skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, er ved at male dine vægge i en farve, som matcher det rum møblerne står i. Er du typen, som elsker at snooze den i sit soveværelse og værdsætter en god nattesøvn? Så bør du male én eller flere af dine vægge i soveværelset mørke. Alt efter, hvilket udtryk du ønsker soveværelset skal give, skal du bruge tid på at tænke over farven. Vil du eksempelvis gerne have et soveværelse, der skaber en kold og rå atmosfære, så kan du bruge Navy blå eller mørkegrå. Vil du gerne give dit soveværelse et mere varmt og romantisk look, kan du bruge varme farvenuancer, som beige eller lysetoner.