Gør din bolig personlig med de rette accessories

Hos Streetstyle har vi set mange forskellige typer af hjem. Mange af disse hjem er meget personligt indrettet. En af de ting, som var med til at skabe en personlighed, var belysningen. Du kan skabe en rød tråd igennem hele dit hjem med belysning. Vil du gerne have et moderne og minimalistisk look, kan du indrette dit hjem med få, men specielle lamper. Hos Streetstyle har vi eksempelvis én glødepære hængende i hjørnet af vores hyggekrog og én stor københavnerlampe over spisebordet. En anden ting, der gjorde deres hjem personlige var valget af farver på væggen og indretningen af møbler. 

Giv din bolig kant med disse tips 

Vil du gerne have en bolig, som har en rå kant? Du kan skabe et råt miljø med meget enkelte tips:

  • Mal din væg med kalkmaling
  • Køb glødepærer eller en københavnerlampe
  • Indret hjemmet med rustikke nordiske møbler
  • Brug industrielle accessories

Mal væggen i en industriel nuance

Vil du gerne give din bolig karakteristika uden at skulle ændre for meget på din bolig? Du kan starte med at male din væg i en industriel nuance, som et betonlook, sort eller en anden kold nuance. Hos Streetstyle oplever vi en stor stigning i kalkmalede vægge. Det giver en flot finish og et moderne samt råt udtryk til din bolig. Du kan selv påføre kalkmalingen, så du er sikker på at det får det helt rigtige udtryk med dine penselstrøg. Kalkmaling kan anvendes både i køkkenet og på badeværelset. De trends vi har spottet indtil nu er at de rå vægge oftest er anvendt i store rum. På den måde vil væggen ikke være for dominerende og tage for meget af opmærksomheden. 

Industrielle lamper

Vil du gerne have dine vægge clean, kan du starte et andet sted. For at få et minimalistisk udtryk, kan du bruge lamper, som er meget simple. Vi er eksempelvis vilde med københavner lamper og glødepærer. Det er godt at visualisere, hvilket udtryk du gerne vil have i rummet inden du anskaffer dig nye lamper. Vil du gerne have et varmt udtryk, vil glødepærer være perfekte. Søger du et mere koldt udtryk kan du i stedet anskaffe en lampe med et mere klart og hvidt lys. Skal din lampe oplyse et større areal, så køb én stor lampe i stedet for 2 små. På den måde kan du bibeholde den minimalistiske stil. 

Kombiner din belysning med råt interiør

Har du allerede helt styr på det minimalistiske udtryk, så kan du tilføre noget råt med antikke møbler. En af de ting, som du kan bruge, er eksempelvis loppefund. Det kan være alt fra en gammel grammofon, til en gammel italiensk scooter eller et rustikt vitrineskab. Hos Streetstyle har vi et interimistisk og stilrent look fordi vi ikke har den samme type stol. Vi har valgt mange forskellige træstole, der alle er patinerede med rester af gammel maling. Det giver en kant og tilfører noget råt til hjemmet.